Beginnerscursus

Geronimo verwelkomt graag aspirant leden. Bent u geïnteresseerd, dan kunt u één van onze cursussen volgen als we deze weer mogen geven van de overheid. Totdat er duidelijkheid is over de mogelijkheden hiervan is het opgeven voor een nieuwe cursus niet mogelijk. We hebben namelijk nog 2 cursussen vol gepland staan. Mocht er dus begonnen mogen worden, dan zal het zeker niet eerder dan 2022 zijn. Helaas maar waar.

Zodra er duidelijkheid is over een nieuwe start, geven we alle cursisten die zich reeds aangemeld en/of betaald hebben een mail met de cursusinformatie.

Na de cursus kunt u lid worden om verder te kunnen blijven schieten bij de club en mee te doen aan activiteiten.


Cursus 1. Recurve schieten

Deze bestaat uit 10 lesuren en wordt twee keer per jaar georganiseerd, in het voor en najaar. Een groep bestaat uit maximaal 8 cursisten. Voor de cursus hoeft u zelf geen materiaal te hebben, huur van boog, pijlen en andere attributen zijn in de prijs van de cursus inbegrepen.

Tijdens de cursus krijg je alle materiaal van de club, wel is het handig strakke kleding aan te doen en makkelijke loop schoenen.

Prijzen beginnerscursus Recurve
Jeugd, 12 t/m 17 jaar€80,00
Studenten€80,00
Volwassenen, v.a. 18 jaar€100,00

Wanneer?

Er zijn normaal gesproken meerdere beginnerscursussen per jaar. Helaas ligt dit in deze corona-tijden iets anders.

Voor elke cursus is er ruimte voor 8 schutters, de selectie gebeurt op volgorde van aanmelding. Er is geen mogelijkheid voor privé lessen.

Les schema

De 10 lesuren worden gegeven op de woensdag (elke week, voor max. 8 weken) van 20.30 tot 21.30 uur.

Tijdens de cursusles krijg je een boog en uitrusting van de club beschikbaar.
Zodat we het meeste gebruik kunnen maken van de beschikbare lestijd, is de zaal eerder open, kom dus iets eerder om je boog alvast te pakken.

Aanmelden?

Neem contact op met de cursusvoorbereider voor meer informatie.