Openingstijden

Openingstijden

Buitenbaan

De buitenbaan is het gehele jaar geopend gedurende daglicht. Dat betekent niet dat je altijd (goed) kunt schieten, zeker tijdens het winterseizoen kan het drassig zijn (of niet maar dan is het waarschijnlijk te koud om fijn te schieten). Jeugdleden moeten door een volwassen lid begeleid worden.

Schiethal

Winterseizoen

In het winterseizoen (oktober t/m april) is de binnen locatie geopend op de volgende tijden. Er is beschikking over een kantine voor een gezellig moment met een drankje.

Maandag19.30 – 21.30 uur
Woensdag19.30 – 21.30 uur
Vrijdag19.30 – 21.30 uurJeugduur*. Bedoeld voor onze jeugdleden
en eventuele begeleiders
Zondag14:00 – 16:00 uur
  • Tijdens het jeugduur op de vrijdagavond wordt soms een beginnerscursus georganiseerd. In dat geval is het eerste uur (19:30 -20:30) vrij schieten. De schietbaan is daarna gereserveerd voor de cursus. Momenteel is dat het geval: van 7 oktober tot/met 9 december 2022 (10 avonden).

Zomerseizoen

In het zomerseizoen (mei t/m september) is de binnen locatie open op:

  • Maandag 19.30 – 21.30 uur

Tijdens de zomervakantie maanden (juli – augustus) gaat de binnen locatie alléén op verzoek open. Dit om te voorkomen dat bij prachtig weer een vrijwilliger voor niks zorgt dat de binnen locatie bedrijfsklaar wordt gemaakt (eenvoudig door te geven via WhatsApp groep van de leden).

In het zomerseizoen wordt voornamelijk buiten geschoten vandaar dat er maar één avond de binnen locatie geopend is. Voor vragen over materiaal en het inleveren of laten aanpassen van je booguitrusting is dit het moment aangezien alle materialen en hulpmiddelen zich in de binnen locatie bevinden.

Gedurende de openingstijden van de binnen locatie is er een kantine om gezellig bij te praten. Tegen schappelijke prijzen kan hier een consumptie worden genuttigd.

Bij vragen of andere onduidelijkheden: neem contact op met onze secretaris